IT Outsourcing – Effektivisera och specialisera din verksamhet med Iriskraft

Är det lönsamt för ditt företag att ha en egen IT-avdelning? Genom att outsourca er IT kan ni få tillgång till de bästa IT-lösningarna utan att behöva hantera de höga kostnaderna för en intern avdelning. Varför inte välja Iriskraft som er outsourcingpartner och få en pålitlig partner med djup förståelse för era specifika IT-behov?

IT Outsourcing | Effektivisera och specialisera din verksamhet | Anlita oss | Er IT-partner | Iriskraft.se

Maximera din IT-effektivitet med vår skräddarsydda IT Outsourcing

Ge era tekniker möjlighet att fokusera på komplexa utmaningar istället för att fastna i rutinuppgifter!

Som en pålitlig IT-partner erbjuder vi tjänster som främjar företagets tekniska support och kundservice. Våra kvalificerade supporttekniker är specialiserade på att hantera en rad arbetsuppgifter som är avgörande för att underhålla och stärka nöjdheten hos dina kunder. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

FirstLine Support

 • Våra trevliga supporttekniker hjälper till att ta emot telefonsamtal och logga ärende.
 • Vi hjälper även till att bygga upp och underhålla en kunskapsdatabas, så att rutinfrågor blir snabba att svara på. Kunskapsdatabasen kan i förlängningen också användas för att utbilda användare.
 • Vår FirstLine Support frigör resurser till 2- och 3-line support, så att de kan fokusera på komplexa och komplicerade problem, istället för rutinfrågor.

Webbutveckling

 • Våra webbutvecklare jobbar med WordPress för att ditt företag ska få den exponering det förtjänar.
 • Vi gör även sökmotoroptimeringar, så att dina kunder lätt ska hitta dig.

IT-Testning

 • Iriskraft är experter inom anpassningar och det ger oss ett försprång i testning och utvärdering av tekniska hjälpmedel.
 • Vi har även erfarenhet av att mjukvarutestning och kan hjälpa till med exploratory testing, user testing och testautomation.

Våra IT Outsourcingtjänster är anpassningsbara och skräddarsys efter varje företags unika behov

Med våra erfarna medarbetare kan du fokusera på kärnverksamheten medan vi tar hand om rutinmässiga ärenden. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att blomstra!

Med våra erfarna medarbetare kan du tryggt överlåta hanteringen av rutinmässiga ärenden till oss och istället fokusera på att driva din kärnverksamhet framåt. Vi förstår att varje företag har unika behov, och vi är här för att skräddarsy våra tjänster för att passa just ditt företags krav och mål.

Upptäck hur smarta företag effektiviserar genom IT outsourcing med oss på Iriskraft

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja din verksamhet och hjälpa den att blomstra med våra skräddarsydda IT-outsourcinglösningar!

Anlita oss!

Bidra till en mer inkluderad arbetsmarknad!

Välkommen med din förfrågan – klicka på knappen Kontakta oss nedan.

Kan Iriskraft vara ett alternativ för er inom IT-tjänster? Dessa frågeställningar kan hjälpa er att besvara frågan.

 1. Vad är det vi gör i vårt arbete som är av vardaglig karaktär? Vilka arbetsuppgifter är t ex inom FirstLine Support?
 2. Hindrar dessa uppgifter oss att lägga tid på arbetsuppgifter som skulle generera större värde för bolaget? Som exempelvis ökat ekonomiskt inflöde, produktutveckling osv.
 3. Vilka arbetsuppgifter prioriteras ofta bort på grund av tids- eller resursbrist? Kan avlastning av vissa IT-tjänster leda till att befintlig personal får utrymme att utföra dessa?

Tveka inte att kontakta oss för mer information och priser.

 • Som suporttekniker i Iriskrafts FirstLine Support ansvarar jag för att ta emot telefonsamtal, logga ärende, utveckla en kunskapsdatabas och utbilda användare. Man kan helt enkelt säga att jag försöker jobba bort mig själv. Det arbete jag gör, frigör resurser för seniora supporttekniker, så att de kan hantera mer komplexa problem.

  Claudia Supporttekniker på Iriskraft
 • Irisgruppens IT-avdelning har sedan ett år tillbaka valt att anlita Iriskraft för att bemanna delar av vår first line support. Under denna period har Iriskraft överträffat våra förväntningar genom att leverera förstaklassig support till våra medarbetare samt hjälpt oss utveckla och förbättra hur vi arbetar med IT-support.

  Niklas Carlberg Chef HR och Verksamhetsstöd på Irisgruppen
 • Lisa-Finas Allmoge har samarbetat med Iriskraft under utvecklingen av vår nya hemsida. För mig som hantverkare har det varit otroligt skönt att kunna släppa teknikbiten. Vi har haft visning online varannan vecka så att jag kan följa utvecklingen av sidan och komma med synpunkter direkt.

  Lisa Myrefelt Ägare av Lisa-Finas Allmoge
Fler nyheter