Administration

Administrationstjänster

Iriskraft kan vara er partner för effektiv administration. Vi genomför olika typer av administrativa tjänster på uppdrag av företag och organisationer. Berätta för oss vilket behov ni har så hittar vi ett upplägg som passar er.

Iriskraft erbjuder tjänster inom Administration | Administrativa tjänster | Anlita oss!

Iriskraft erbjuder tjänster inom administration

I alla organisationer finns det administrativa arbetsuppgifter som behöver göras för att driva en verksamhet framåt. Vårt team på Iriskraft kan hjälpa er med allt från rutinmässiga arbetsuppgifter till projekt där ni behöver stöd i genomförandet.

Några exempel på tjänster inom administration vi kan hjälpa er med:

  • Digitalisering
  • Arkivering
  • Orderhantering
  • Registervård

Iriskrafts personal har kompetens och är motiverade att arbeta med administrativa uppgifter åt er och våra handledare kvalitetssäkrar alltid vår leverans.

Var effektiva och låt er expertis göra det de är bäst på. Låt oss på Iriskraft avlasta ditt företag och organisation i administrativa arbetsuppgifter.

Kontakta oss gärna för mer information. Använd gärna formuläret nedan. Vi ser fram mot att höra från er och att hjälpa er att optimera er administration.

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*