Administrationshjälp för uthyrning av lägenheter till privatpersoner

Uthyrningsprocessen för lägenheter kan vara krävande för fastighetsägare på olika sätt. Det kan kräva tid, resurser och expertis, samtidigt som de hanterar olika aspekter som kontrakt, visningar och kundkommunikation. Men tänk om det fanns ett sätt att effektivisera denna process och minska bördan för fastighetsägare?

Administrationshjälp för uthyrning av lägenheter till privatpersoner | Anlita oss | Er Administrationspartner | Iriskraft.se

Administrationshjälp – Iriskraft är er partner för effektiv uthyrning av lägenheter till privatpersoner

Vi förstår de utmaningar och komplexiteter som är involverade i uthyrning av lägenheter, och vi är här för att erbjuda en lösning som inte bara förenklar processen utan också minimerar kostnader och risker för fastighetsägare.

Inom Administrationshjälp erbjuder Iriskraft tjänster för en smidig och lönsam process av uthyrning av lägenheter till privatpersoner

Med vår tjänst slipper fastighetsägare behovet av att anställa egen personal för att hantera uthyrningen. Vårt team tar hand om allt åt dig istället, vilket sparar tid och resurser internt. Du betalar endast när vi lyckas hyra ut en lägenhet åt dig, vilket innebär att du slipper initiala kostnader eller löpande avgifter. Vi är här för att minimera dina kostnader och maximera dina intäkter.

Som administrationspartner för uthyrning av fastigheter till privatpersoner erbjuder vi en rad olika tjänster för att främja kundservice och effektivitet.

Här är några av de tjänster vi erbjuder som er administrationspartner:

Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är tillgänglig för att svara på frågor via telefon och e-post och hantera alla kommunikationsbehov med potentiella hyresgäster.

Fastighetsservice

Vi hanterar kommunikationen med eventuella fastighetstekniker och ser till att eventuella underhållsbehov hanteras snabbt och effektivt.

Visningsbokningar

Vi bokar visningar och ser till att potentiella hyresgäster får en smidig och informativ upplevelse.

Avtalsadministration

Vi tar hand administrationen kring att skriva och avsluta avtal för att säkerställa att alla juridiska aspekter är korrekt hanterade.

Kreditupplysning

Vi utför noggranna kreditupplysningar för att säkerställa att hyresgäster uppfyller era ekonomiska krav.

Annonsering och marknadsföring

Vi ansvarar för att annonsera ut lägenheter på olika marknadsplatser och hantera er närvaro på sociala medier för att nå ut till potentiella hyresgäster.

Flexibilitet

Vi arbetar utifrån de system och plattformar som passar bäst för ditt företag och dina behov. Våra tjänster är likaså flexibla och anpassas efter varje företags specifika behov och önskemål. Vårt tar hand om de administrativa detaljerna så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi är övertygade om att vår tjänst kommer att förenkla och öka lönsamheten i din uthyrningsprocess.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt online möte där vi gärna svarar på dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera din uthyrningsverksamhet.

Anlita oss!

Bidra till en mer inkluderad arbetsmarknad!

Välkommen med din förfrågan – klicka på knappen Kontakta oss nedan.

Kan Iriskraft vara ett alternativ för er? Dessa frågeställningar kan hjälpa er att besvara frågan.

  1. Vad är det vi gör i vårt arbete som är av vardaglig karaktär? Vilka arbetsuppgifter är av administrativ karaktär?
  2. Hindrar dessa uppgifter oss att lägga tid på arbetsuppgifter som skulle generera större värde för bolaget? Som exempelvis ökat ekonomiskt inflöde, produktutveckling osv.
  3. Vilka arbetsuppgifter prioriteras ofta bort på grund av tids- eller resursbrist? Kan avlastning av administrativa uppgifter leda till att befintlig personal får utrymme att utföra dessa?

Tveka inte att kontakta oss för mer information och priser.

Fler nyheter