Om Iriskraft

Iriskraft – ett socialt företag för allas plats på arbetsmarknaden

Iriskraft är ett socialt företag som erbjuder administrativa tjänster samtidigt som vi skapar jobbmöjligheter för personer utanför arbetsmarknaden. Vi strävar efter att främja social och yrkesmässig integration för dem som av olika skäl har svårt att få eller behålla ett arbete.

Om Iriskraft | Ett arbetsintegrerat socialt företag | Yrkesmässig integration

Iriskraft startade 2021, vi är ett relativt ungt bolag men har snabbt utvecklats tillsammans med människorna i det. Som dotterbolag till Iris Hadar, har vi en bred expertis och lång erfarenhet av att jobba med rehabiliterande insatser.

Vår affärsidé är en “win-win-win” – vi hjälper företag med administrativa uppgifter och ger samtidigt personer utan jobb chansen att etablera sig eller återvända till arbetslivet. Alla vinner – arbetsgivare frigör kompetens som kan fokusera på sina huvuduppdrag, deltagare får arbete och viktig erfarenhet, och samhället får fler i arbete.

Vi strävar efter att ge våra deltagare de bästa förutsättningarna att trivas och växa, oavsett om det är hos oss eller på annan arbetsplats. Vår målsättning är ett inkluderande och hållbart samhälle. Våra resultat mäts inte i ekonomisk vinning utan i sociala och samhälleliga framsteg. All eventuell vinst återinvesteras för att vidareutveckla verksamheten och skapa plats för fler på arbetsmarknaden.

Läs mer om våra tjänster »

Hör Anna berätta om vad Iriskraft gör och kan erbjuda.

Utforska Våra Tjänster, Kundberättelser och Karriärmöjligheter!

Boka ett 30 min kostnadsfritt möte för att se hur vi kan hjälpa er!

Berätta om era utmaningar och behov så ser vi hur vi kan hjälpa er.

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*

Hantering av personuppgifter

Inom Irisgruppen har vi därför tagit fram
riktlinjer för hur vi hanterar personuppgifter
och hur vi arbetar med digitala tjänster.