Jobba hos oss

Lediga arbetsträningsplatser och lediga tjänster på Iriskraft

De som arbetar hos oss är antingen på arbetsprövning eller anställda. Är du intresserad av att bli en del av Iriskraft? Här hittar du lediga tjänster samt lediga arbetsträningsplatser.

Jobba hos oss på Iriskraft | Lediga arbetsträningsplatser och lediga tjänster | Kontakta oss!

Jobba hos oss på Iriskraft – en mångfald av möjligheter

Vi på Iriskraft välkomnar alla som delar vår passion för att göra skillnad. Hos oss finns en mångfald av möjligheter för dem som vill vara en del av vårt team. Vår personal utgörs av personer som antingen är på arbetsprövning eller redan är en del av vårt dedikerade och engagerade team.

Vill du bli en del av Iriskraft? Här på Iriskraft finns det olika möjligheter att utforska. Vi erbjuder lediga tjänster för dem som söker anställning och lediga arbetsträningsplatser för dem som vill få en inblick i vår verksamhet och samtidigt utveckla sina färdigheter.

Vi tror på att skapa en inkluderande och stödjande miljö där varje individ kan växa och bidra på sitt eget unika sätt.

Hos Iriskraft har vi en bred personalstyrka med systemvetare, socionomer, lärare, sjuksköterskor, kommunikatörer, programmerare och ekonomer. Vi välkomnar personer som behöver anpassningar för att trivas i arbetslivet och strävar mot att hjälpa dem att bli anställda, antingen hos oss eller hos andra arbetsgivare.

Genom skräddarsydda stödåtgärder och anpassningar vill vi säkerställa att varje individ har verktygen och stödet för att lyckas. På Iriskraft främjar vi en inkluderande och stöttande arbetsmiljö där varje persons färdigheter och potential tas tillvara på bästa möjliga sätt.

Lediga arbetsträningsplatser

Kontakta din handläggare inom kommunen eller på Arbetsförmedlingen.

Lediga tjänster

Är du redo att bli anställd så hittar du våra lediga tjänster nedan.

  • Vi söker handledare i Göteborg

Kompetenskrav publiceras inom kort.

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*

Hantering av personuppgifter

Inom Irisgruppen har vi därför tagit fram
riktlinjer för hur vi hanterar personuppgifter
och hur vi arbetar med digitala tjänster.