Våra kunder

Våra kunder är verksamma inom olika branscher. Iriskraft levererar till skolor, fastighetsbolag, marknadsavdelningar, ekonomiavdelningar, IT-avdelningar, webbshopsbolag, industrier och mindre tjänsteföretag.

Våra kunder och samarbetspartners | Samhällsnytta | Anlita oss | Iriskraft.se

Anlita oss – Uppdragen är varierande liksom våra kunder

Gemensamt för alla våra kunder är att de vill bidra till samhällsnytta och en mer inkluderad arbetsmarknad

Jag anlitar Iriskraft dels för återkommande uppgifter, som textning av filmer, men också för tillfälliga uppdrag. Iriskraft fungerar som en konsult som kan stötta oss vid behov. De har bland annat varit behjälpliga med att uppdatera adressregister, skriva artiklar till hemsidan och göra research. Jag har en kontaktperson på Iriskraft som hjälper mig att hitta rätt kompetens till respektive uppgift. Det känns bra att ge duktiga personer en språngbräda in på arbetsmarknaden igen samtidigt som mina medarbetare kan fokusera på det som är deras expertis. Det är smidigt och effektivt. Jag är mycket nöjd.

Ulrika Rattfeldt, Marknadschef Medlearn 

Vill du bli kontaktad av oss?

Boka ett 30 min kostnadsfritt möte för att se hur vi kan hjälpa er!

Berätta om era utmaningar och behov så ser vi hur vi kan hjälpa er.

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*