Iriskraft startar i
Nyköping

Vårt övergripande mål är att arbeta för social och yrkesmässig integration av personer som på grund av funktionsvariation eller andra orsaker har svårigheter att få och/eller behålla ett arbete.

Iriskraft startar i Nyköping | Hjälp med tjänster och tillverkning av produkter | Iriskraft.se

Iriskraft startar i Nyköping

Vi strävar efter att främja inkludering av individer med funktionsvariationer eller andra utmaningar genom att underlätta deras yrkesmässiga integration.

I juni 2023 startar Iriskraft i Nyköping efter att vi ha tecknat avtal med Nyköpings kommun. Iriskraft erbjuder arbetsträningsplatser för kommuninvånare som behöver stöd för att närma sig arbetsmarknaden.

De första deltagarna börjar 19 juni och de kommer utföra olika typer av administrativa arbetsuppgifter åt Iriskrafts kunder. Beroende på deltagarnas kunskaper och erfarenhet så kommer typen av arbetsuppgifter att variera.

– Detta känns väldigt spännande då Nyköping är en pilotkommun som vill utveckla mer samverkan mellan kommunen och kommunens sociala företag säger Anna Tallwe, operativ chef på Iriskraft. Vi välkomnar de första deltagarna och hoppas att de ska trivas hos oss.

Är du arbetsgivare? Vill du bidra till ökad inkludering på arbetsmarknaden?

Behöver ni hjälp med arbetsuppgifter som tex administration? Läs mer om Iriskrafts tjänster här »

Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Fler nyheter