Iriskraft startar
i Lund

Vårt övergripande mål är att arbeta för social och yrkesmässig integration av personer som på grund av funktionsvariation eller andra orsaker har svårigheter att få och/eller behålla ett arbete.

Iriskraft startar i Lund och erbjuder administrativa uppgifter | Iriskraft.se

Iriskraft startar i Lund

Den 9 maj startade Iriskraft verksamhet i Lund, där vi initialt erbjuder administrativa uppgifter.

– Vi har idag två stycken personer som arbetar med administrativa uppgifter på Iriskraft. De uppgifter som nu utförs, har fokus på att lägga in kunder i CRM system, efterforska olika nätverk samt textbearbetning för webbaserade texter.

– Det är kul att vara igång i Lund där också kommunen just nu gör ett omfattande arbete för att starta fler upphandlingar med sociala bolag. Vår ambition är att kunna vara en självklar och konkurrenskraftig aktör i Skåne för de bolag som önskar lägga ut sina administrativa arbetsuppgifter på entreprenad.

Vi vill genom Iriskraft hjälpa bolag att bidra till samhällsnytta och social hållbarhet där vi tillsammans realiserar målet med att fler ska få en plats på arbetsmarknaden, uttrycker Anna Tallwe, platschef i Lund.

Behöver du som ett företag eller organisation hjälp med arbetsuppgifter inom administration, registrering, ekonomi, utskick eller liknande.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.
Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Fler nyheter