Anlita oss

Iriskraft kan vara en resurs för företag och organisationer. Iriskraft kan vara en partner på många olika sätt – och vi skräddarsyr våra tjänster utifrån våra kunders behov och efterfrågan. På Iriskraft i exempelvis Stockholm och i Lund jobbar vi med administrativa uppgifter, textproduktion och textning av filmer. I Luleå ligger vi i startgroparna för att börja producera bland annat ekologiska rengöringskit. Vi kan göra en väldig massa olika saker och förberedelser pågår för att starta en webbshop där vi kommer att sälja saker som vi tillverkar.

Anlita oss på Iriskraft | En resurs för företag och organisationer | Iriskraft.se

Anlita oss – och bidra till en mer inkluderad arbetsmarknad

Behöver du och din organisation hjälp med något? Vi skräddarsyr våra tjänster efter era önskemål. Idag finns vi på några platser i landet men vi förbereder för start på fler orter! Och vissa tjänster erbjuder vi på distans.

Vår kund kan vara företag eller organisationer som vill köpa våra tjänster. Vår kund kan även vara en kommun eller Arbetsförmedlingen som vill använda vår verksamhet för arbetsträning.

Genom samarbete med Iriskraft bidrar ni till att personer som står långt från arbetsmarknaden idag erbjuds en väg in i arbetslivet.

Kontakta oss gärna genom formuläret nedan och berätta hur behoven ser ut så ska vi se om vi kan hjälpa dig – och om du kan hjälpa oss.

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Exempeltext 1: Hej! Jag är intresserad av att bidra som arbetsgivare och hjälpa Iriskrafts deltagare in i arbetslivet!
Exempeltext 2: Hej! Jag är intresserad av att bli en deltagare på Iriskraft!
Exempeltext 3: Hej! Jag är intresserad av att veta mer om arbetsträning!

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*