Intervjuer med våra
medarbetare på Iriskraft

Välkommen till Iriskraft!
Här på Iriskraft är vi stolta över att ha skapat en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och blomstrar. Vi tror på vikten av att bygga starka relationer och främja öppen kommunikation inom vår organisation.

Medarbetarintervjuer | Upplev företagskulturen och arbetsmiljön på Iriskraft | Iriskraft.se

Foto: Baltazar Faunbäck | Redigering: Jack Howchin

Vi intervjuar våra medarbetare på Iriskraft

För att ge dig en närmare inblick i vad som gör Iriskraft till en unik arbetsplats, har vi genomfört några videointervjuer med våra medarbetare. Dessa intervjuer ger dig möjligheten att höra direkt från våra teammedlemmar om deras erfarenheter, karriärmöjligheter och vad de uppskattar mest med att vara en del av Iriskraft-familjen.

Genom att ta del av dessa intervjuer får du en chans att upptäcka de olika perspektiv och bakgrunder som våra medarbetare har. Du får en inblick i deras arbetsuppgifter, deras passion för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder och hur vi som team strävar efter att ständigt växa och utvecklas tillsammans.

Vi hoppas att du genom att lyssna på dem och deras berättelser kommer få en känsla för vad Iriskraft står för och vår strävan efter att skapa en positiv och dynamisk arbetsplats.

Kanske ger filmerna dig en inblick i vad det innebär att vara en del av Iriskraft och till och med inspirerar dig att överväga en karriär hos oss.

Klicka på de fyra filmerna nedan för att ta del av intervjuerna med våra fantastiska medarbetare. Klicka på kugghjulet för att aktivera textning om den inte är på.

Vi önskar dig en trevlig titt!

Vill du jobba hos oss?

Se våra lediga arbetsträningsplatser och lediga tjänster på Iriskraft!

Välkommen med ditt intresse!

Om Iriskraft

Funktionsstärkande

Vi arbetar funktionsstärkande för att utöka, befästa och se på sin förmåga på nya sätt. För en del handlar det också om att hitta nya vägar i livet.

Om Iriskraft

Flexibilitet

Iriskrafts verksamhet genomsyras av flexibilitet och utgår ifrån våra kunders behov och efterfrågan i kombination med deltagarnas kompetens och förmågor.

Om Iriskraft

Möjlighetsinriktat

Vi tror på människors lika värde och vår passion är möjligheter – inte begränsningar. Vi arbetar aktivt och konkret för att bidra till ett inkluderat och hållbart samhälle.

Vill du bli kontaktad av oss?

Är du arbetsgivare som vill köpa våra tjänster? Eller få information om hur ni kan bidra till att Iriskrafts deltagare kommer in i arbetslivet?

Eller är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli deltagare?

Är du en offentlig myndighet eller en arbetsgivare som vill veta mer om hur vi arbetar med arbetsträning?

Vi berättar gärna mer.

Hitta kraften till arbetslivet | Arbetsträning | Personlig utveckling | Iriskraft.se

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hantering av personuppgifter*